O67 | iCollege | KIT FIS VŠE Praha | iinfo

čtvrtek 28. června 2012

Patrick Zandl se loučí

Sluší se poznamenat, že scéna technologické žurnalistiky v ČR bude od nynějška trochu jiná. Z jednoho z nejdůležitějších médií odchází jedna z nejdůležitějších postav scény. Lupu opouští její dlouholetý šéfredaktor Patrick Zandl, aby se věnoval dočista jiné (nevím jaké; vím jen, že dočista jiné) kariéře mimo mediální svět.

Patrick je pro mne vedle Jiřího Hlavenky a (dnešní mladší generaci již neznámého) Bohouše Herwiga členem absolutní špičky odborné IT žurnalistiky u nás. Nebyl a není jen novinářem, je podnikatelem, stál u založení a vzestupu technologických firem Mobil server a Stream.cz, napsal několik pozoruhodných knížek, spustil protest Internet proti monopolu... a to je jen vršek ledovce, neboť jde o osobnost v mnoha ohledech tajemnou a neproniknutelnou, tím přátelským úsměvem se nenechte zmást :) Hodně štěstí, Patricku.

Kruh se uzavřel

Logické vyústění jednoho projektu. Aneb: nenávist není program :)
Sere mě to, ale poslední dobou mě sere 1000 věcí, co mě serou. Sere mě to například proto, že přišlo léto a zas tolik věcí mě teď nesere (resp. sere, ale jedná se o věci, o kterých tu prostě psát nemůžu). Neříkám, že se ze mě stal nějakej smradlavej hipízák, co má sluníčkovou náladu, i když je mínus dvacet pod nulou, to vůbec ne. Ale na druhou stranu teď nejsem v úplný nenávisti.
Achjo Bitch: 1000 věcí, co mě serou (na stejnojmenném blogu)

Repub? Like!

Mně se to líbí.

iHNed: Z Česka je Czech Republike. Podívejte se na logo, které nás má propagovat v cizině